T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / MERKEZ - TOBB Yavuz Selim Ortaokulu

Nevzat YİĞİT - Okul Müdürü

   1974 yılında Adıyaman’ın Kahta ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulunu Kahta YİBO’da ikincilikle tamamladı. Kahta Lisesi’ni başarıyla  ikincilikle bitirip  Önce Celal Bayar Üniversitesi Maliye Bölümünü kazandı 3.sınıftan ayrılarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi /Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği Bölümünden  3.cülükle mezun oldu. 1999 yılında Söğütlü Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak ilk görevine başladı. 2004-2005 tarihleri arasında aynı okulda Müdür Vekili olarak görev yaptı.

   2005 yılında sınavla Sincik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2007 yılında Müdür Başyardımcısı oldu. 2008’de Müdür Vekili olarak görevlendirildi. 2010 yılında sınavla Sincik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’na Müdür olarak atandı. Avrupa Birliği tarafından finanse edilen   comenius projelerine katıldı.Eylül 2014 tarihinden sonra Adıyaman Şehit Akif Güleş İmam Hatip Ortaokulunda 5 yıl Müdür olarak görev yaptı.Hafızlık projesini ilk  olarak bu okulda başlattı.Daha sonra  bu proje  hafızlık proje okuluna dönüşerek devam etti. 

    02.07.2019 Tarihinde ise TOBB YAVUZ SELİM ORTAOKULU´na müdür olarak atanmış olup halen bu göreve devam etmektedir.Ayrıca 2 dönem Sincik İlçesi’nde Eğitim Bir-Sen ve Memur- Sen Başkanlığı görevlerinide yürüttü.Ensar Vakfı yönetim kurulunda yer alan Nevzat YİĞİT Evli ve 4 çocuk babasıdır.