ADIYAMAN / MERKEZ - TOBB Yavuz Selim Ortaokulu

TOBB Yavuz Selim Ortaokulu

Yeni Mah. 2605 Sk. No 3 İç Kapı No 1 Merkez / Adıyaman
Vizyon
İstiyoruz Ki... Okulumuzda, Öğrenme Temel İhtiyaç Kabul Edilsin. İstiyoruz Ki... Okulumuzda Her Veli Ve Herkes, Öğrencilerine Öğrenme İçin Her Türlü Fırsatın Verildiğini Bilsin. İstiyoruz Ki... Velilerimiz,Öğrenme Sürecine Aktif Olarak Katılsın Ve Bilinçli Olsun. İstiyoruz Ki... Okulumuzda, Hem Öğretenler Hem De Öğrenenler Birbirlerinin Öğrenmesine Ve Birbirlerinin Gelişimine Yardımcı Olmanın Önemine İnansın Ve Mutluluğunu Yaşasın.
Misyon
Biz bütün öğrencilerimize kendini gerçekleştirmesini "biricik ve değerli" olduğunu hissetmesini sağlamak; toplumun bir bireyi olarak haklarını ve sorumluluklarını öğretmek; öğrenmeye ve öğrenme yollarına araştırmaya, öğrendiklerini hayata geçirmeye meraklı hale getirmek için varız. İnandığımız ilkeler: İnanıyoruz ki... Biz Atatürk İlkleri´nin ışığında çağdaş ve milli bir eğitim anlayışıyla birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun gelişen, değişen beklentilerine uyum gösterecek şekilde geliştirmek için destekleriz. İnanıyoruz ki...
Başarılar
Milli Eğitim Bakanlığının Yaptığı Günümüzde SBS geçmişte OKS sınavlarında İl Birincilikleri; Özel Yetenek ve Bilgi yarışmalarında İl ve Türkiye Dereceleri Halk Oyunları Yarışmalarında Türkiye 3. Lüğü
YABANCI DİL( iNGİLİZCE) AĞIRLIKLI PROJE UYGULAYAN OKUL
Şehir içi minübüs
Yeni Mah. 2605 Sk. No 3 İç Kapı No 1 Merkez / Adıyaman
Yerel ve Ulusal Spor Müsabakalarına çoğu branşta katılım sağlanmaktadır.
Robotik ve Kodlama Dersleri verilmektedir.
Proje Çalışmaları
Tübitak´ın yürüttüğü yarışmalar,proje ve fuar etkinliklere öğrenciler yetiştirilmektedir.4006 2204 PROJELERİ
ERASMUS PROJELERİ